Hirdetés leírása

Jóslás tanácsadással
Párkapcsolati tanácsadás
Siker és bőség teremtés
Spirituális tanácsadás
Szellemvilág
Reiki Energetizálás
Test-Lélek-Szellem
Negatív energiák tisztítása
Tértisztítás

+36 90 900 969
Hívás díja bruttó 1.000 Ft/perc

Szeretettel Üdvözlök Mindenkit! Liptai Kirilla vagyok, Spiritiszta tanácsadó, Lélek gyógyász, Reiki Mester, Médium, Jósnő. Már 20 éve, hogy segítek az embereknek a problémáik megoldásában.

Éljük jól-létben, örömben, egészségben az életünket! Megérdemeljük! Nem szabad ennél alább adni! Azt viszont tudni kell, hogy nem adják könnyen a boldogságot. Meg kell érte dolgozni! Nem könnyű, nagyon nehéz, sok gondolkodással jár eleinte, de ez kell a változáshoz! Akiben ez a motiváció kialakult a fejlődésre, akarja, hiszi és tenni is akar érte, annak nem marad el az eredmény. Garantáltan!

Ezeknek a motivált embereknek tudok maximálisan segíteni, hogy mindezt elérjék és testi-lelki egészséggel rendelkezzenek – egy boldogabb jövőben. Mindezt határtalan szeretettel és tisztelettel végzem.

Nem szeretem húzni az időt, bonyolítani a dolgokat.

Van olyan, aki ragaszkodik ahhoz, hogy kártyából nézzem meg a válaszokat, tanácsokat. Ezzel sincsen semmi baj, de igazából amit látok és amit érzek, én azt tartom nagyon fontosnak, mert az kristálytisztán jön.

Ezen kívül nagyon szívesen végzek csakra tisztítást, negatív energiák levételét.

Van egy filozófiám, amit én vallok, hogy minden a Lélektől indul el. Tehát ha segíteni szeretnék valakinek, először a lelkét kell megnézzem, hogy ott milyen blokkok vannak, miket kell „kimondani” és rendbe rakni.

A vonalban kizárólag te és én vagyok, nem kerül rögzítésre, senki más nem hallja csak te és én. Számíthatsz a diszkrációmra és ez így van rendjén.

Keress bizalommal a hét minden napján!


Kapcsolat

kirillatanacsado.hu
Liptai Kirilla
0690900969
9000
Győr

Kapcsolat

Kapcsolat Liptai Kirilla PMS-el
Kirilla - telefonos jóslás, párkapcsolati tanácsadásKirilla - telefonos jóslás, párkapcsolati tanácsadás

Kiegészítő információ